ویستابست
پروفیل مصرفی:
انتخاب هوشمندانه در مسیر تولید:
ویستا بست پس از دو سال تحقیق و مطالعه و آماده سازی های سخت افزاری در سال ۱۳۸۵، فعالیت خود را در زمینه خرید و استقرار تجهیزات برای تولید پروفیل در و پنجره یوپی وی سی آغاز کرد.
خرید ماشین آلات تولیدی از دو کمپانی بزرگ و معتبر دنیا به نام های کراس مافای( krauss maffei) آلمان و گراینر(Greiner) اتریش اولین اقدام برای آغاز فعالیت به منظور تولید پروفیل بود.
مواد اولیه تولید پروفیل:
اصلی ترین ماده تشکیل دهنده ترکیب مورد نیاز جهت تولید این نوع پروفیل، (Polyvinyl Chloride) PVC با K-Value حدود ۶۵ می باشد. این محصول علاوه بر این ماده اصلی، مواد افزودنی دیگری نیز جهت ایجاد خواص مورد نیاز به ترکیب اضافه می نماید که عدم وجود هریک از آن ها و یا تغییر میزان بکار رفته در فرمولاسیون، می تواند خواص محصول نهایی تولید شده را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.
مواد افزودنی مورد نیاز:
بطور خلاصه مواد افزودنی که در این محصول نقش حیاتی دارند، باعث افزایش مقاومت پروفیل تولیدی در مقابل ضربه و همچنین ثبات حرارتی آن در برابر اشعه خورشید و نیز فرآیند تولید می گردد. اضافه براین ها ثبات رنگ محصول در دراز مدت و در شرایط آب و هوایی کشور پهناور ایران نیازمند افزودن مواد معدنی خاص می باشد.
علاوه بر موارد فوق، حفظ کیفیت در کنار قیمت رقابتی محصول، سبب می شود تا از مواد افزودنی پیشرفته و مخصوص دیگری در فرآیند تولید استفاده گردد.
گام در تولید:
ویستا بست در گام نخست پروسه تولید خود در سال ۱۳۸۶ با ظرفیت ۱۰۰۰۰ تن، اقدام به تولید ۱۵ نوع پروفیل با امکان استفاده از شیشه های یک و دوجداره نمود که استانداردهای روز دنیا از قبیل استاندارد رال آلمان(RAL GZ 716/1) و (BSEN 12608) اتحادیه اروپا در آن رعایت شده است.
ارتقاء محصولات تولیدی:
ویستا بست با توجه به نیاز روز افزون بازار ساختمان، قالب های متنوع دیگری به مجموعه خود اضافه نمود و در نهایت تا کنون تنوع محصولات تولیدی خود را به ۳۸ قالب در انواع ۳ محفظه ای، ۵ محفظه ای و کشویی در ۶ رنگ لمینیت و سفید، ارتقاء داده و در حال حاضر با ۱۳ خط تولیدی و ظرفیت ۱۷۰۰۰ تن، محصولات خود را عرضه می نماید.
ماشین آلات میکسینگ:
ویستا بست با برخورداری از ماشین آلات پیشرفته کاملا اتوماتیک و بهره گیری از کیفیت برترین تولید کنندگان سیستم های میکسینگ شرکت رایملت هنشل و انتقال مواد بدون دخالت نیروی انسانی، سعی در ارائه کیفیت بالا و یکسان دارد.
ماشین آلات اکستروژن:
ویستا بست با بهره گیری از دانش شرکت گراینر اتریش، بهترین تولید کننده تجهیزات تولید این محصول و همچنین برخورداری از بهترین اکسترودرهای موجود در اروپا (کراس مافای آلمان)، تلاش در کاهش فاکتورهای متغیر ماشین آلات و دستیابی به بهترین کیفیت بر اساس استانداردهای اروپایی دارد.
۲۰ پروفیل سه چمبر ، ۱۴ پروفیل پنج چمبر ، ۴ پروفیل کشویی که جمعا ۳۸ نوع پروفیل در خط تولید دارد.
آزمایشگاه:
ویستا بست در آزمایشگاه مجهز این شرکت مورد تست و آزمون های مختلف قرار می گیرند. برخی آزمون هایی که در این آزمایشگاه صورت می پذیرد شامل موارد زیر می باشند:
- بررسی رنگ پروفیل
- اندازه گیری ابعاد پروفیل
- اندازه گیری جرم واحد طول
- اندازه گیری دانسیته پروفیل
- اندازه گیری رطوبت PVC
- اندازه گیری رطوبت کربنات کلسیم
- آزمون رفتار محصول پس از گرم شدن
- آزمون چارپی
- آزمون ضربه در دمای پایین
- آزمون برگشت حرارتی
- آزمون گوشه جوش خورده
- آزمون انحراف از خط راست
- آزمون ریزش PVC
- آزمون دانسیته ظاهری PVC
پنجره شما با رنگ و طرح های دلخواه شما
اهمیت رعایت شاخص های کیفی
پنجره منتخب شما
زیبایی، دوام و رنگ ثابت پروفیل یوپی وی سی
ویستا بست بسیار مقاوم در برابر تاثیرات محیطی با در نظر گرفتن گذشت زمان می باشد.
دارای ۳۵ گواهینامه استاندارد در تولید
دارای ضمانت نامه فارسی از شرکت های معتبر ایرانی
طرح و نصب پنجره
طرح پنجره ها:
همواره تعامل خاصی میان ساختمان ها و پنجره ها وجود دارد و طراحان و مهندسان از پنجره ها به عنوان ابزاری در خصوص طراحی ساختمان ها استفاده می نمایند. پروفیل های یو پی وی سی ساخت پنجره ها را در انواع طرح، رنگ و بازشو امکان پذیر می سازند.
- پنجره های لولایی تک حالته (TURN) و لولایی دو حالته (TILT & TURN) جهت پنجره های اقتصادی با ویژگی انتقال حرارتی پایین و در نتیجه ذخیره انرژی بالا
- پنجره های کشویی (SLIDING) جهت استفاده در مکان هایی که محدودیت فضا دارند.
- پنجره های فولکس واگنی (TILT & SLIDE)، آکاردئونی (FOLDING) در خصوص پنجره های لوکس که نیاز به بازشوهای بزرگ دارند.
- پنجره های چرخشی (PIVOT) ، بیرون باز شو (OUT SIDE OPENING) و غیره جهت جوابگویی به سلائق خاص
- اشکال مختلف مهندسی از قبیل چند ضلعی ها یا پنجره های قوسی شکل
- استفاده از رنگ ها و طرح های متنوع از جمله طرح های چوب توسط سیستم های مختلف همچون لمینیت
مراحل نصب:
بهترین زمان جهت نصب پنجره های یوپی وی سی در ساختمان های نوساز، هنگامی است که عمده عملیات ساختمانی به پایان رسیده و ساختمان در حال رنگ آمیزی است.
در طول مراحل نصب عملیات زیر باید انجام پذیرد:
- تراز کردن پنجره ها در سه محور X,Y,Z
- تقسیم کردن فاصله بادخور پنجره از هر ۴ طرف
- پیچ کردن پنجره ها به جداره ها و فریم انتظار
- عایق کردن و درزگیری پنجره ها با فوم و سیلیکون
- نصب شیشه و رگلاژ کردن پنجره ها به راحتی باز و بسته شوند
- نصب دستگیره ها و کاورها و پوشش های مربوط به لولا و…
نگهداری پنجره های یوپی وی سی:
برچسب های روی پروفیل را بلافاصله پس از نصب جدا نمایید، درغیر اینصورت در اثر تابش آفتاب خشک شده و جدا نمی شود و یا اثر چسب روی پروفیل باقی می ماند.
سطح پروفیل را با یک محلول پاک کننده ناساینده تمیز نمایید تا پنجره های شما همیشه تمیز و درخشان و بدون خط و خش باقی بماند.
قطعات فلزی داخلی و بیرونی باید مرتب، تمیز و عاری از گرد و غبار شوند. بایک روغن رقیق بصورت سالیانه روغن کاری شوند و قطعات متحرک نیز پس از پاکسازی مرتب گریس کاری شوند.
لولا ها، لاکینگ پلیت ها و قطعات متحرک باید به صورت حرفه ای از نظر سفتی پیچ ها و عملکرد صحیح بازدید شوند.
شیارهای تخلیه آب بازدید شوند تا در اثر تجمع گرد و غبار مسدود نشده باشند.
نوارهای آب بندی باید گرد و غبارگیری و با یک محلول پاک کننده و ناساینده تمیز شوند تا پنجره ها بهترین آب بندی را داشته باشند.